Happy New Year!

En voor we het weten is het alweer Oudejaarsdag. Een moment om toch even stil te staan bij het afgelopen jaar. Wat hebben we weer een vooruitgang geboekt! Een prachtige derde kamer erbij, nieuwe verwarming in ons trappenhuis en een boel puntjes op de i. De zomer was prachtig met veel nieuwe gasten van ver (Australië), maar ook van dichtbij (Groningen). En oude bekenden die opnieuw kwamen genieten van al het moois van Groningen Buiten. In september was er een groot feest, waarmee we al onze lieve familie, vrienden en buren bedankten voor hun support bij het najagen van onze dromen. Kortom, een heerlijk jaar! Inmiddels zitten wij alweer boordevol met nieuwe plannen. En we verheugen ons op een nieuw jaar Groningen Buiten!

Wij wensen iedereen een gezond, blij en fantastisch 2017 toe!

?????????????

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.