Daarom ga je (opnieuw) naar Groningen!

Regelmatig horen wij opmerkingen als: “Wat moeten wij nu nog in Groningen? We zijn al in de stad geweest..” Nou, wij kunnen je meteen een duidelijk antwoord geven. Er is in de provincie Groningen veel meer te doen dan je denkt! Hieronder 6 highlights die je zeker niet wilt missen:

  1. Geniet van stilte en een prachtig uitzicht over het wad bij Noordpolderzijl.
  2. Bezoek het wierdedorp Niehove, uitgeroepen tot beschermd dorpsgezicht, en rust uit in het 17e eeuwse Café Restaurant Eisseshof.
  3. Ga Wadlopen en loop over de bodem van de Waddenzee.
  4. Ga ouderwets knus en gezellig theedrinken bij Tante Til in Enumatil. Met heerlijke zelfgemaakte cupcakes of warme Groningse Poffert.
  5. Wandel op het oudste pad (’t Pad) van Groningen tussen Nuis naar Niebert en ontdek de Coendersborg en het Iwema Steenhuis.
  6. Fiets over de kronkelende paden van Middag-Humsterland naar Garnwerd en geniet van het uitzicht op het Reitdiep vanaf het terras van Café Hammingh.

Daarom ga je (opnieuw) naar Groningen! En er is nog veel meer…
Boek direct een kamer bij Groningen Buiten B&B en vraag ernaar. En boek je voor 2 of meer nachten, dan krijg je bovendien een gratis welkomsarrangement! Bellen kan ook: 06-53312247.

Wil je op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en acties? Like ons op Facebook.

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.