Wakker worden van het kraaien van de haan..

Is dat niet het ultieme gevoel van lekker weg zijn? Het zonnetje dat al schijnt. De vogels die fluiten. En dan langzaam wakker worden van het kraaien van de haan. Geen langs denderend wegverkeer, schreeuwende mensen of een vervelende wekker. Alleen de hanen die je vertellen dat de dag is begonnen.

Dat is nou wat we noemen ‘simple life’, terug naar de basis op het platteland. Waar maak je je toch eigenlijk altijd zo druk om… Dit gevoel is een van de redenen waarom wij destijds op de boerderij zijn komen wonen. De drukte opzoeken is gemakkelijk, maar om de rust zoals die hier is te vinden, dat is heel bijzonder.

En als je eenmaal wakker bent, laat je dan maar meenemen door de dag. Uitgebreid ontbijten, een rondje door de tuin, de kippen en geiten gedag zeggen en plannen maken voor de rest van je (mini)vakantie… Wat wil je nog meer?!

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.