Nieuw: Arrangement Wadlopen!

Met trots presenteren wij ons eerste arrangement! Leuk leuk leuk! Want dat is dit 2-daagse arrangement Wadlopen! Stoer Wadlopen, leren over zeehondjes in het Zeehondencentrum Pieterburen, heerlijk ontspannen op je fijne kamer bij Groningen Buiten B&B en natuurlijk genieten van de uitgebreide ontbijtjes met lokale producten. Vanaf nu te boeken!

Arrangement Wadlopen
Ervaar het Wad (Unesco Wereld Erfgoed), letterlijk! Stap over de bodem van de Waddenzee en ontdek wat dit gebied zo adembenemend en bijzonder maakt. Bij laag water (eb) ga je met een ervaren gids het Waddengebied op wat bij vloed helemaal onder water staat. Je komt langs kwelders, slikvelden, zandbanken, geulen, planten, vogels en er is een grote kans op zeehonden. De tocht duurt ongeveer 3 uur en is geschikt voor gezonde mensen met een normale conditie. Afhankelijk van de vertrektijden van de tocht kun je ervoor of erna naar het Zeehondencentrum Pieterburen. Bij terugkomst geniet je na op je luxe kamer of in de tuin bij Groningen Buiten B&B.

Inbegrepen:
– 2 overnachtingen in een luxe 2-persoonskamer bij Groningen Buiten B&B
– Uitgebreid ontbijt met lokale producten
– Gratis koffie en thee op de kamer
– Wadlopen bij Dijkstra Wadlooptochten Pieterburen (zwerftocht)*
– Bezoek Zeehondencentrum Pieterburen*
– Knapzak met versnaperingen voor bij het wadlopen

Kosten EUR 145,00 voor 2 personen**

*Meer informatie vind je op www.wadloop.nl en www.zeehondencentrum.nl.
** Alleen bij rechtstreeks boeken óf via Bedandbreakfast.nl. Kosten bij 1-persoonskamer EUR 112,50.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.