Wat een mooie zomer met supergasten!

Wat hebben we een mooie zomer met zoveel verschillende leuke en bijzondere gasten! Natuurlijk kunnen we ze niet allemaal opnoemen, maar om een paar voorbeeldjes te geven…….

                   Dit leuke stel uit Oklahoma (USA) reisde 2 weken door Europa en wilde logeren op het platteland van Groningen, dus bij Groningen Buiten B&B!

         Nanning en Sasha waren een weekendje in Groningen en gingen per “borrel” fiets naar Restaurant André Dokter.

                 Beatriz en Almudena uit Spanje kwamen naar Nederland voor het EK-damesvoetbal, maar ook om te Wadlopen en Groningen Stad te bezoeken.

          Melanie and Manjul uit Engeland kwamen met de fiets vanuit Leeuwarden en na een nachtje Groningen Buiten B&B gingen ze verder naar Groningen.

              John uit Zweden ging zijn nieuwe motor ophalen en besloot spontaan om lekker op vakantie te gaan met als eerste tussenstop Groningen Buiten B&B.

                   Onze lieve gasten Lia en Frits kwamen een heerlijke midweek naar Groningen Buiten B&B om lekker veel te fietsen én voor een dagje Schier. 

              Deze gezellige Friese gasten gingen er 3 dagen met de tandem op uit door Friesland, Drenthe en Groningen!

   Onze Belgische gasten Monique, Toby en Veerle logeerden 3 nachten bij Groningen Buiten B&B . Ze gingen Wadlopen, fietsen op Ameland en naar het Noorderzon Art Festival in Groningen Stad.

     Josh en Linda uit New York Empire State (USA), kwamen naar Nederland om hun kleinkinderen te laten kennismaken met het geboorteland van opa. Wat was het gezellig met z’n allen!!

           En natuurlijk deze superstoere mannen Marnix en René die het in hun hoofd hadden gehaald om van Wijk bij Duurstede naar Schiermonnikoog te lopen.

Het waren er natuurlijk veel, veel en veel meer…….  Allemaal met hun eigen verhaal en even bijzonder. En de zomer is nog lang niet voorbij!! Wij voelen ons vereerd en prijzen ons gelukkig dat we zoveel leuke mensen tegenkomen in het allerleukste bedrijf waar je kan werken..

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.