Groningen Buiten zoekt financiers!

Dit waren wij gistermiddag bij de zeedijk van Noordpolderzijl. Met de kop in de wind en mijmerend over onze nieuwe plannen!

Want er gaat nogal wat gebeuren.. Groningen Buiten gaat opnieuw uitbreiden! Met een extra kamer en twee studio’s op de begane grond in de voormalige stallen.

Deze winter gaan we bouwen zodat we hopelijk volgend seizoen nog meer blije mensen mogen verwelkomen bij Groningen Buiten!

Groningen Buiten zoekt financiers!
Voor de financiering gaan wij voor Crowdfunding. Want we kunnen de uitbreiding niet volledig zelf betalen. En we willen liever geen lening van de bank.

Wij zoeken daarom financiers die een spaarcentje over hebben en die een leuk project mee willen financieren. De investering is minimaal EUR 5000. De looptijd is 6 jaar en de vergoeding is 4% per jaar.

Heb je belangstelling en wil je meer informatie? Kijk voor meer informatie op onze site onder ‘Almar en Baukje’. Of vraag onze prospectus aan met uitgebreide informatie over onze plannen, cijfers en prognoses. Direct een afspraak maken kan natuurlijk ook!

Email: info@groningenbuiten.nl
Mobiel: 06-50244339 (Almar)
Mobiel: 06-53312247 (Baukje)

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.