Merry Christmas & A Happy New Year

Wat hebben we weer een heerlijk jaar achter de rug! We hebben een prachtige zomer gedraaid met meer gasten dan ooit en we genoten van het weer, de beesten, de tuin en elkaar. En belangrijk ook, een heel aantal van onze goede voornemens zijn werkelijkheid geworden! Onze mooie aanbiedingen vielen goed in de smaak, onze cadeaubon is populair en van onze gratis ‘borrel’-fietsen wordt veel gebruik gemaakt. Ook hebben wij meerdere prijswinnaars heel blij mogen maken met een gratis overnachting cadeau inclusief uitgebreid ontbijt.

Wij zijn zeer tevreden en kijken uit naar 2018! Als alles goed gaat, hopen we deze zomer nog flink uit te breiden……. Voor ons allerbelangrijkste doel: meer blije gasten bij Groningen Buiten B&B!

Wij wensen al onze familie, vrienden, gasten, collega’s en partners hele fijne feestdagen toe!! 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.