Vakantie

En dan na een heerlijk druk seizoen is het opeens alweer november. Hoog tijd om onszelf een kleine vakantie te gunnen! Het werd een vakantie lekker dicht bij huis, namelijk…. In de Groningen Buiten studio. Ja, echt waar!

We vangen hiermee twee vliegen in een klap. We konden het comfort van de studio testen én het is betaalbare optie, nu ons spaarvarken er na een duur (investerings)jaar nogal magertjes bij staat. De buurjongen zorgt voor de dieren, zodat wij nergens rekening mee hoeven te houden.

En we hebben genoten! De studio beviel ons heel prima! Hangen op de bank, lekker koken, lezen, heerlijk slapen en vooral veel niks doen. We wisten niet dat we daar zo goed in konden zijn..

Natuurlijk zijn we er ook op uit geweest. Daarover later meer.

  

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.