Westerkwartierpluspad

Wat hebben wij ons vermaakt in onze vakantie!

In 7 dagen liepen wij bijna het hele Westerkwartierpluspad! Een prachtige wandelroute van 163km door het mooie Westerkwartier, verdeeld in 9 trajecten. In het Noordelijk Westerkwartier het uitgestrekte polderlandschap met weidse uitzichten en pittoreske Wierdendorpjes. In het Zuidelijk Westerkwartier een meer kleinschaliger en natter coulissenlandschap.

Toen wij liepen was het weer meestal goed, het landschap in Herfstkleuren fantastisch en de sfeer uitstekend! Alle ingrediënten voor een prachtige week. En dat allemaal om de hoek bij Groningen Buiten B&B! Of eigenlijk zitten we precies in het midden…

Inmiddels zijn wij dus experts! Boek je een kamer bij Groningen Buiten B&B en ben je in voor een of meer wandelingen? Wij voorzien je van alle praktische tips en trucs! Kijk snel op www.westerkwartierpluspad.nl

           

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.