5 zaken om mee aan de slag te gaan

Wat zag Groningen Buiten B&B er een jaar geleden nog anders uit! De oude stallen waar eerder de koeien werden gemolken werden volledig overhoop gehaald, om ze daarna om te toveren tot prachtige nieuwe verblijven. Wat een werk was dat! Maar nu hebben we er een prachtige B&B-kamer bij en een prettige studio, volledig met keuken, zithoek, slaap- en badkamergedeelte, ook geschikt voor een langer verblijf. En daar zijn we supertrots op!

Je zou denken dat we het dan nu rustig aan gaan doen, maar niks is minder waar. Met vijf verblijven zijn we eigenlijk een klein hotel. De eisen voor veiligheid en gezondheid veranderen dan ook. En dat vinden wij erg prettig, maar onze gasten zeker ook! Daarbij realiseren wij ons, dat we zuinig om moeten gaan met onze aardbol. En natuurlijk organiseren we weer veel leuks voor onze gasten…

Kortom, in 2019 gaan wij (verder) aan de slag met:

  • Legionella-proof, omdat ‘voorkomen is beter dan…’
  • Bedrijfshulpverlening (BHV), zodat we goed zijn voorbereid bij een noodsituatie.
  • Brandveiligheid, met de juiste borden, blussers, noodverlichting, nooduitgangen en instructies.
  • Duurzame energie, met onze prachtige eigen windmolen voor genoeg schone energie!
  • Nieuwe acties en aanbiedingen die meer dan de moeite waard zijn…

Wij wensen onze gasten ook dit seizoen weer een fantastisch én veilig verblijf toe! Wil je op de hoogte blijven van onze acties en bezigheden? Hou onze site dan goed in de gaten of check onze FB-pagina!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.