Groningen Buiten (óók) voor mannen…

Een paar dagen in een B&B is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij ‘mannen-dingen’. Maar bij Groningen Buiten B&B zou je daar weleens heel anders over kunnen gaan denken. Niet alleen kun je eindeloos rondstruinen in dit voormalig boerenbedrijf, maar ook in de omgeving is een boel te beleven. Hieronder 5 redenen waarom mannen naar Groningen Buiten komen en het daar zo ontzettend leuk vinden..

  1. Wakker worden met een uitgebreid boerenontbijt met zelfgebakken brood, dikke plakken ham, eigen gemaakte jam en gebakken eieren.
  2. Erop uit met de boot. Lekker cruisen over het Reitdiep of over het Lauwersmeer. Aan de waterkant kun je de Schotse hooglanders en wilde paarden spotten. En natuurlijk plons je zelf ook even in het water.
  3. Vissen op snoekbaars en brasem in de Katerhals. Je zou het niet verwachten, maar er zitten best veel grote vissen in onze sloot. Overigens kan je ook mee de Waddenzee op met een Vissersboot voor het echte werk..
  4. Spareribs eten bij Steakhouse André Dokter. Dit restaurant serveert heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten, maar staat bekend om de verrukkelijke spareribs, waar je gegarandeerd je vingers bij aflikt.
  5. Vuurtje stoken in de vuurton. Niet een klein en bescheiden vuurtje, maar een flinke fik in een oud olievat in de tuin. Aan resthout geen gebrek. En natuurlijk niet zonder bier en sterke verhalen.


Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.