Vragen over corona


Het zijn spannende tijden! Landelijk geldt een verbod op grote bijeenkomsten en we worden gevraagd voorzichtig te zijn. Ook wij krijgen hierover vragen. Daarom laat Groningen Buiten B&B voor alle duidelijkheid het volgende weten:

  • Groningen Buiten B&B blijft gewoon open voor haar gasten (tenzij de regering aangeeft dat we moeten sluiten)!
  • Op alle kamers staan zeeppompjes, wij hebben, nog meer dan anders, aandacht voor het reinigen van handgrepen, lichtknopjes, afstandbedieningen, etc. en desgevraagd zijn er plenty of papieren zakdoekjes beschikbaar.
  • Voor de zekerheid schudden wij in deze periode even geen handen.
  • Restaurants, cafés en bezienswaardigheden in het Noorden zijn veelal gewoon te bezoeken, tenzij het om hele grote en/of drukke locaties gaat. Graag geven wij u tips voor de mooiste wandelroutes en leukste plekken waar u naar toe kunt gaan.
  • Normaal gesproken hanteren wij een annuleringstarief van 100% bij annuleringen binnen 2 weken voor aankomst. Mochten onze gasten vanwege de situatie deze maand toch willen annuleren, dan delen we de ‘smart’ en rekenen wij 50% als annuleringskosten.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Graag tot ziens bij Groningen Buiten B&B!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.