Na de zomer tijd voor feest!

Na een rustige zomer is nu de feestvreugde bij Groningen Buiten weer losgebroken. Op 5 oktober 2013 hebben wij een tapasbuffet voor 30 personen verzorgd op locatie. Wat een leuk (en lekker) feest! Het weekend daarop vanaf  11 oktober 2013 is Groningen Buiten overgenomen door de mannelijke helft van het eigenaarsteam. Het vrijgezellenfeestje wat plaats had schijnt succesvol te zijn geweest. Naar horen zeggen was het iets met onder andere een oude (sloop)auto en een -tig kilootjes spareribs op een barbecue in de schuur, maar over de details… kan niks worden losgelaten. Aan de grijns van de mannen te zien was het een top-weekend bij Groningen Buiten!

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.