Tweede Paasdag met Het Culinaire Huis

Op tweede Paasdag 21 april 2014 verzorgt Het Culinaire Huis , net als vorig jaar, weer een heelijk middagdiner bij Groningen Buiten. Van 13 tot 16 uur kun je heerlijk eten en drinken en er is een muzikaal optreden van Bufu Sanna. Genieten van het goede leven op onze prachtige boerderij. En bij mooi weer gaan we natuurlijk naar buiten! Voor de kinderen is er een apart kinderprogramma. Geef je dus snel op via info@hetculinairehuis.nl of  info@groningenbuiten.nl. Bellen kan ook: 06-53312247.

2e Paasdag 21 april Lazy Monday kln

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

2 reacties op Tweede Paasdag met Het Culinaire Huis

  1. Viard dit :Je suis absolument interloquée par la qualité et la beauté de vos peintures. Je suis tombée sur votre site par hasard et je découvre « ma Cerise » en photo-peinture !!Je suis comme vous il me semble passionnée par les chats (j’en ai 6) et principalement le Sacré.Ravie de vous avoir découverte.Isabelle

  2. I love that Google tool. Been playing with it for at least an hour.One of the interesting results I found was that words ‘kind, give, love, charity, forgive, pure’ have been dropping in popularity for the last 2 centuries, but suddenly around year 2000 start becoming more popular again. And the words ‘need, want use’ do the exact opposite. Maby there still is hope in humanity.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.