Tijd om te proeven

Vanaf januari 2014 zijn wij gestart met het realiseren van een proefopstelling van de Groningen Buiten kippenboerderij. In de proefopstelling zoeken wij de optimale mix tussen hoogstaand culinair genot en maximaal dierenwelzijn. Hiervoor broeden we eieren uit van verschillende rassen. De kuikentjes brengen we met liefde en zo natuurlijk mogelijk groot. In kleine groepen, in een normaal tempo, met een normaal dag- en nachtritme en zo snel mogelijk lekker buiten in de kippenwei. Inmiddels zijn de eerste kippen (bijna) klaar en beginnen we voorzichtig met proeven…. Vooralsnog naar volle tevredenheid! Op naar de volgende stap. Kijken wat ons proefpanel ervan vindt. Mail & doe mee?

Bresse 4-2014 hubbards Wilco

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.