Kip kip kip kip…

Enkele weken geleden zijn onze eerste kippen getest door ons proefpanel. We hebben gevraagd kritisch te zijn en om recepten door te geven. Dat hebben we geweten! Van alle kanten kwamen de reacties en inmiddels stellen wij vast dat onze kippetjes goed zijn ontvangen. Een greep uit de commentaren:

‘Echt vlees met een mooie stevige structuur..’

‘De smaak van vroeger..’

‘Vlees dat niet krimpt in de pan?’

‘Lekker met een klein beetje citroen..’

‘In een woord HEER-LIJK! Kan ik nog eentje krijgen?

Natuurlijk gaan wij door met proeven en testen. Op naar de volgende ronde. In de broedmachine liggen nieuwe eitjes en in onze kippenwei zie je weer volop tevreden kuikens scharrelen. Nieuwe ideeën en experimenten worden uitgevoerd. Hopelijk met een nog beter resultaat. Binnenkort weer proeven?!

kip uit overn

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.