Wat een feest!

Zaterdagavond was het dan zover. De officiële opening van de Bed & Breakfast! En wat was er veel belangstelling. Vanaf acht uur stroomde de stal van Groningen Buiten vol in afwachting van de openingsceremonie.

Rond 21 uur kwamen de eigenaren enigszins verhit naar het podium. Tot op het laatste moment waren zij nog bezig geweest om er zeker van te zijn dat de kamers er piekfijn uitzien. Na een korte toespraak werd door de kinderen de sleutel van de voordeur omgedraaid. En daarmee was de B&B officieel geopend!

Vanaf toen was er gelegenheid om de gloednieuwe B&B te bekijken. Onder veel ooohh’s en aaaahh’s werden de twee slaapkamers en bijbehorende huiskamer bewonderd. In de stal ging intussen het volume van de muziek omhoog. En onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes werd nog lang feestgevierd en getoast op het succes van de B&B van Groningen Buiten!

Inmiddels genieten de eigenaren van Groningen Buiten na van een geweldig feest, de prachtige cadeaus en de vele complimenten die zij mochten ontvangen. Ook zijn zij dolblij met alle gulle bijdrages bestemd voor de volgende (klus)fase: het trappenhuis en een derde B&B-kamer. Maar nu eerst héél even…. uitrusten.

cadeaus opening

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.