Vereerd en gelukkig..

Het is eind oktober en buiten schijnt een waterig herfstzonnetje. Een mooi moment om de balans op te maken van onze eerste maand Groningen Buiten B&B. En om maar meteen met de deur in huis te vallen: Wat voelen wij ons vereerd en gelukkig dat wij zoveel fijne mensen mogen ontmoeten hier op onze boerderij.

Want wat hebben we al veel gasten mogen ontvangen. Mensen die komen wandelen, mensen die familie of vrienden bezoeken in het Noorden, vrienden en bekenden die onze kamers komen bewonderen of mensen die zakelijk gezien in de buurt moeten zijn. Niet alleen vanuit Nederland worden onze mooie kamers geboekt. Ook vanuit Belgie, Italie en Slowakije wisten gasten deze maand al onze B&B te vinden. Hoe leuk is dat dan?!

Elke gast komt met een eigen reden en een eigen verhaal. Met veel plezier wisselen we deze verhalen uit. Of we laten hen lekker hun eigen gang gaan. Wij hadden niet durven hopen dat we al elk weekend gasten zouden mogen ontvangen. Ook wisten we niet zeker of het runnen van de B&B echt zo leuk zou zijn als we ons hadden voorgesteld. Spannend is en blijft het of de gasten zich thuis voelen bij ons op de boerderij.

Maar de lieve complimenten, goede recensies en zinvolle tips geven ons vertrouwen. Als wij de balans opmaken, dan zijn wij meer dan positief overvallen door dit succes. In alle opzichten! Wij hopen daarom nog heel veel nieuwe gasten te ontmoeten of, beter nog, opnieuw te begroeten. Heel graag tot ziens!

km1 detail

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.