Kip op het Kerstmenu

In decemer heeft Groningen Buiten niet alleen (h)eerlijke kippen beschikbaar. Ze komen inclusief een kruidenmelange, braadzak en recept. Ideaal voor de feestdagen!

De hele kip braad je in de oven in de speciaal daarvoor ontworpen braadzak. Alle sappen en smaken blijven zo waar ze horen: in de kip. Aan de heerlijke jus hoef je niks toe te voegen. De kruidenmelange is speciaal voor deze aanbieding samengesteld en bestaat onder andere uit tijm, knoflook en chilivlokken. Zeer smaakvol met een pittig accent.

Het recept is eenvoudig en iedere stap staat nauwkeurig omschreven. Met gebakken aardappeltjes, spruitjes en appelmoes serveer je zo een spectaculair Kerstmenu. Ook als je niet direct een keukenprins(es) bent, gaat dit je zeker lukken. Ons proefpanel is enthousiast!

Bestel snel! Eén kip is voldoende voor 4 personen. Je kunt kiezen uit een Noordhollandse Blauwe of een Bresse kip, maar beide soorten zijn beperkt beschikbaar. Wees er dus snel bij! De kosten zijn EUR 25,00 en je haalt de kip wanneer het je uitkomt. Dat is wel zo gemakkelijk.

Telefoon 06-50244339 (Almar) of email info@groningenbuiten.nl.

Groningen Buiten wenst je alvast een (h)eerlijke Kerst!

kerstkip-2

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.