Groningen Buiten B&B is jarig!

De eigenaren van Groningen Buiten zaten aan de keukentafel te praten over de mooie wandelroutes die in de omgeving gelopen kunnen worden en de fantastische wandeltochten die worden georganiseerd. De Abal Tasman Struuntocht die net weer was geweest en dit weekend zou de Tocht om de Noord zijn. En kletsend over onze goede voornemens om ook meer te wandelen kwam ineens het besef.. onze B&B is jarig!

De Tocht om de Noord. Vorig jaar met als start- en eindpunt Zuidhorn. Alhoewel onze B&B nog lang niet klaar was, was dit weekend al lange tijd gereserveerd en volgeboekt. Het was onze deadline voor verbouwing en wij zouden dan onze eerste gasten ontvangen. Spannend! Maar ook enorm leuk… (zie ook nieuwsbrief oktober 2014)

Nu dus alweer een jaar geleden. En wat is er daarna veel gebeurd. Wegens succes van de B&B zijn we deze zomer al gestart met de bouw van een nieuw trappenhuis en een derde B&B-kamer. Binnenkort hopen we deze in gebruik te nemen. Met onze kippen maken we even een pas op de plaats, maar in onze wei lopen nog steeds  zo’n 70 leghennen die de heerlijkste eitjes leggen, zo’n 40 Bresse kippen en ongeveer 20 moederdieren om mee te pronken. We zijn dol op onze 4 geiten en 2 katten. De moestuin blijft een uitdaging, maar we genieten van het fruit en de verse kruiden.

Wij kijken terug op een mooi jaar waarin wij veel hebben gedaan, veel hebben geleerd en veel hebben genoten. Van onze boerderij, maar vooral van ons gasten! Wij kijken uit naar nog een jaar!

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.