Geheime plekjes

Naast al het mooie wat de provincie Groningen biedt, zijn er ook nog een aantal plekjes die nog onondekt of misschien zelfs een beetje geheim zijn. Hieronder volgt een aantal van deze plekjes….

Koffie- en theehuis Tante Til
* In Enumatil zit koffie- en theehuis Tante Til. Gezellig klein in een knusse, soort nostalgische huiskamer. Probeer de high-tea of ga voor de Groninger mosterdsoep en echte ‘Poffert’.20150222_130412

Noordpolderzijl
* Geniet van het uitzicht over het wad bij het kleinste buitendijkse zeehaventje van Nederland in Noorderpolderzijl. In Cafe ’t Zielhoes warm je lekker op met een borrel of warme chocomel met slagroom.  

Abel Tasman Pad
* Kijk met de ogen van Abel Tasman en ontdek nieuwe dingen langs de drie kilometer lange beleefroute door het Groningse landschap. Het Abel Tasman Pad is geopend als herinnering aan deze in Lutjegast geboren ontdekkingsreiziger. Voor groot en klein. Vergeet niet je laarzen of stevige schoenen aan te trekken! Start: Frans Visserstraat Lutjegast.DSC_0277

Steakhouse André Dokter
* Heerlijk eten in dit leuke restaurant aan het water bij Briltil (Zuidhorn). Probeer het verrassingsmenu en laat je adviseren over een mooie wijn. Succes gegarandeerd!