Arrangementen

Hieronder presenteren wij onze arrangementen! Zo maak je snel en gemakkelijk van een overnachting een heerlijke (mini)vakantie in het mooie Groninger land.

Arrangement Wadlopen
Ervaar het Wad (Unesco Wereld Erfgoed), letterlijk! Stap over de bodem van de Waddenzee en ontdek wat dit gebied zo adembenemend en bijzonder maakt. Bij laag water (eb) ga je met een ervaren gids op stap in het Waddengebied. Je komt langs kwelders, slikvelden, zandbanken, geulen, planten, vogels en er is een grote kans op zeehonden. De tocht duurt ongeveer 3 uur en is geschikt voor gezonde mensen met een normale conditie. Bij terugkomst geniet je na op je luxe kamer of in de tuin bij Groningen Buiten B&B.

Inbegrepen:
2 overnachtingen in een luxe 2-persoonskamer bij Groningen Buiten B&B
Uitgebreid ontbijt met lokale producten
Gratis koffie en thee op de kamer
Wadlopen bij Dijkstra Wadlooptochten Pieterburen (zwerftocht)*
Bezoek Zeehondencentrum Pieterburen*
Knapzak met versnaperingen voor bij het wadlopen

Kosten EUR 195,00 voor 2 personen**

*Meer informatie op www.wadloop.nl en www.zeehondencentrum.nl.
** Alleen bij rechtstreeks boeken óf via Bedandbreakfast.nl. Kosten 1-persoonskamer EUR 145,00.

Midweekdeal Groningen Buiten B&B
Midweekdeal Groningen Buiten B&B voor 2 personen. Je verblijft 4 nachten (maandag tot vrijdag) in onze prachtige luxe kamer XL en betaalt slechts 3. Dat is EUR 276,00 i.p.v. EUR 368,00. Inclusief ons heerlijke ontbijt met lokale producten, vrij gebruik van onze borrelfietsen, gratis parkeren en Wifi. Geldig van 1 januari tot 1 juni 2019 en alleen bij rechtstreekse boeking.

Valentijnsarrangement
Speciaal voor alle geliefden in februari: Wat denk je van een romantische overnachting in een prachtige, warme kamer zomaar ergens in ‘the middle of nowhere’?! De hele maand februari 2019 staat er bij aankomst een heerlijke fles gekoelde Prosecco voor jullie klaar…
Boek rechtstreeks of via www.bedandbreakfast.nl en vergeet niet ‘Valentijn’ te vermelden bij je reservering.

Midweekdeal Studio: speciaal voor onze zakelijke gasten
Je verblijft 4 nachten (maandag tot vrijdag) in onze luxe studio en betaalt slechts 3. Dat is EUR 201,00 i.p.v. EUR 268,00 voor 1 persoon exclusief ontbijt. Met vrij gebruik van onze borrelfietsen, gratis parkeren en Wifi. Geldig van 1 maart 2019 tot 1 juni 2019 en alleen bij een rechtstreekse boeking.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_3117-2-1024x769.jpg