Bed & Breakfast

Sinds september 2014 kun je logeren in de mooie tweepersoonskamers van Groningen Buiten B&B. De kamers van de B&B bevinden zich aan de zuidkant op de eerste verdieping van het woonhuis. Je hebt een prachtig uitzicht over de oude fruitboomgaard en de weilanden met koeien en schapen. Elke kamer heeft een eigen (open) badkamer met een apart toilet. De XL-kamer is groter, heeft een regendouche en een knusse zithoek. Vanuit deze kamer heb je ook uitzicht op het mooie Van Starkenborghkanaal waar dag en nacht, heel zachtjes, grote en kleine schepen door het water glijden.

Beneden is een gezellige huiskamer met een grote eetkamertafel en een ruime zithoek. Hier serveren wij een heerlijk ontbijt met eitjes van onze kippen en zelfgemaakte jam. Je ontmoet hier ook de andere gasten en er is volop gelegenheid om te lezen, een spelletje te doen of je emails te checken. In de tuin en boomgaard kun je rondstruinen of lekker neerstrijken aan een picknicktafel of buitenstoel. En natuurlijk mag je bij onze kippen en geiten kijken!

Op zo’n 3,5 km in Zuidhorn vind je verschillende gezellige restaurants en eetcafés. Ook in de dorpen in de omgeving is het heerlijk eten. Denk bijvoorbeeld aan het idyllische Zoutkamp of het authentieke Niehove. Wij adviseren je graag!

Tijdens het verblijf kun je gratis gebruik maken van onze ‘borrel’ fietsen. Dit zijn gebruikte fietsen die nog precies geschikt zijn om even naar Zuidhorn te fietsen voor een boodschapje bij de supermarkt, het bus- en treinstation of naar een restaurant of café. 

Voor langere fietstochten in de omgeving kun je een van onze jonggebruikte fietsen of onze tandem huren.

Wij hopen je snel te begroeten bij Groningen Buiten B&B!

Kijk voor de beschikbaarheid hier of bel direct naar telefoonnummer +31-(0)6-53312247.

Inbegrepen: gratis Wi-Fi, voldoende gratis parkeerruimte, gratis gebruik ‘borrel’fietsen, televisie op de kamer, streekproducten, toeristeninformatie, aanzichtkaarten, sleutelhangers, jam en eitjes te koop, aankomst en vertrek in overleg.

Luxe tweepersoonskamer 1

  

Luxe tweepersoonskamer 2

  

Luxe XL tweepersoonskamer 3

   

Algemene ruimten

   

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.