Bed & Breakfast

Sinds september 2014 kun je logeren in de mooie tweepersoonskamers van Groningen Buiten B&B. Drie kamers bevinden zich aan de zuidkant op de eerste verdieping van het woonhuis. Je hebt een prachtig uitzicht over de oude fruitboomgaard en de weilanden met koeien en schapen. Elke kamer heeft een eigen (open) badkamer met een apart toilet. De XL-kamer is groter, heeft een regendouche en een knusse zithoek. Vanuit deze kamer heb je ook uitzicht op het mooie Van Starkenborghkanaal waar dag en nacht, heel zachtjes, grote en kleine schepen door het water glijden.

Op de begane grond in de voormalige stallen bevindt zich een vierde kamer en een studio. De stalkamer is ruim en heeft, net als de andere kamers een eigen (open) douche en een apart toilet.

De studio (eenkamerappartement) is heel geschikt voor een langer verblijf. In de studio heb je naast het slaap- en badkamergedeelte, een handig keukenblokje om zelf eenvoudige maaltijden te bereiden, een ruime eetkamertafel en een gezellige zithoek.

De oude ‘voorkamer’ is nu een gezellige, gezamenlijke huiskamer/ontbijtruimte met een grote eetkamertafel, wat kleine tafels en een ruime zithoek. Hier serveren wij een heerlijk ontbijt met lokale producten, eitjes van onze kippen en zelfgemaakte jam. Je ontmoet hier ook de andere gasten en er is volop gelegenheid om te lezen, een spelletje te doen of je emails te checken. In de tuin en boomgaard kun je rondstruinen of lekker neerstrijken aan een picknicktafel of buitenstoel. En natuurlijk mag je bij onze kippen en geiten kijken!

Op zo’n 3,5 km in Zuidhorn vind je verschillende gezellige restaurants en eetcafés. Ook in de dorpen in de omgeving is het heerlijk eten. Denk bijvoorbeeld aan het idyllische Zoutkamp of het authentieke Niehove. Wij adviseren je graag!

Tijdens het verblijf kun je gratis gebruik maken van onze ‘borrel’ fietsen. Dit zijn gebruikte fietsen die nog precies geschikt zijn om even naar Zuidhorn te fietsen voor een boodschapje bij de supermarkt, het bus- en treinstation of naar een restaurant of café. 

Voor langere fietstochten in de omgeving kun je een jonggebruikte fiets of  tandem huren.

Wij hopen je snel te begroeten bij Groningen Buiten B&B!

Kijk voor de beschikbaarheid hier of bel direct naar telefoonnummer +31-(0)6-53312247.

Inbegrepen: gratis Wi-Fi, voldoende gratis parkeerruimte, gratis gebruik ‘borrel’fietsen, televisie op elke kamer, streekproducten, toeristeninformatie, aanzichtkaarten, sleutelhangers, jam en eitjes te koop, mogelijkheid om te pinnen, aankomst en vertrek in overleg.

Luxe tweepersoonskamer 1
  

Luxe tweepersoonskamer 2
  

Luxe XL tweepersoonskamer 3
   Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20170708_160308a-1024x739.jpg

Luxe tweepersoons stalkamer 4
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_1628-1024x768.jpg
  Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20180512_112653-1024x576.jpg

Luxe tweepersoons studio
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_0575-1024x768.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_0456-1024x768.jpg Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_0563-1024x768.jpg 

Algemene ruimten
    

Één reactie op Bed & Breakfast

  1. Andreas Thier schreef:

    Hi, we are looking for a room for 2 persons from 31.05. to 01.06. Can you offer a place to stay? Best regards Andreas Thier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.