• darkblurbg
Van: Tot: Check beschikbaarheid

In de oude stallen van de boerderij en op de bovenverdieping van het woonhuis vind je 4 mooie B&B-kamers en 2 studio’s.

Hier heb je uitzicht op de oude fruitboomgaard en de weilanden met koeien en schapen. Elke kamer heeft een eigen (open) badkamer met een apart toilet. De XL-kamer is groter, heeft een regendouche en een eigen zithoek. Hier kijk je ook uit op het Van Starkenborghkanaal waar dag en nacht, heel zachtjes, grote schepen door het water glijden.

De studio’s (eenkamerappartement) in de voormalige stallen zijn heel geschikt voor een langer verblijf. Hier heb je naast het slaap- en badkamergedeelte, een handig keukenblokje om zelf eenvoudige maaltijden te bereiden, een ruime eetkamertafel en een fijne zithoek. Ontbijt is bij de studio niet standaard inbegrepen, maar optioneel.

In de gezellige, gezamenlijke huiskamer/ontbijtruimte staan een grote eetkamertafel, wat kleine tafels, en een ruime zithoek. Hier serveren wij een heerlijk ontbijt met lokale producten, eitjes van eigen kippen en zelfgemaakte jam.

Je ontmoet hier ook de andere gasten en er is volop gelegenheid om te lezen, een spelletje te doen of je e-mails te checken. In de tuin en boomgaard kun je rondstruinen of lekker neerstrijken aan een picknicktafel of buitenstoel. En natuurlijk mag je bij onze kippen en geiten kijken!