• darkblurbg

De XL kamer

Onze enige XL-kamer is op de 1e verdieping van het woonhuis en heeft een prachtig uitzicht op o.a. het Van Starkenborghkanaal waar dag en nacht, heel zachtjes, grote schepen door het water glijden. Ook zijn de zonsondergangen vanuit deze kamer magisch.

De kamer heeft een regendouche, een zithoek, grote kast en zelfs ruimte voor een kinderbedje of een extra bed voor een derde persoon.

 

Kamer drie, Bed met hoofdbord van aardappelkist

Onze XL kamer

Onze kamer 4, BG

Onze kamers

We hebben naast onze XL-kamer en 2 studio's ook nog 3 normale kamers. 

Maar normaal heet bij ons alle confort welke je van een hotelkamer ook mag verwachten, eigen toilet en (open-)badkamer. Wifi, koffiecorner, TV en ruime 2 persoonsbedden.

 

 

Onze studio's

Onze studio’s (eenkamerappartement) in de voormalige stallen zijn heel geschikt voor een langer verblijf. Hier heb je naast het slaap- en badkamergedeelte, een handig keukenblokje om zelf eenvoudige maaltijden te bereiden, een ruime eetkamertafel en een fijne zithoek. Ontbijt is bij de studio niet standaard inbegrepen, maar optioneel.

Onze studio 1, BG

Onze huiskamer

Onze B&B heet aparte kamer en suite speciaal voor onze gasten. 's ochtens gebruiken we deze als ontbijtruimtes en 's middag en 's vonds kunnen gasten hier een borrel doen, spelletjes spelen, een krantje lezen of een volgende dag plannen.

We hebben in deze kamer meerdere tafels, bergen spelletjes en een boekenkast vol leesplezier voor onze gasten.