• darkblurbg

Covid-19

 

U bent en blijft van harte welkom bij Groningen Buiten B&B! Om te voldoen aan alle RIVM-maatregelen hebben wij hier en daar wat zaken aangepast. Bij aankomst vertellen wij u daar alles over. Maar u kunt hieronder ook alvast lezen hoe wij 'corona-proof' zijn.

 

Algemeen

 1. De B&B en studio’s zijn via een aparte voordeur te bereiken. In onze B&B en studio’s zijn maximaal 10 gasten.

 2. Wij schudden geen handen en houden voldoende afstand.

 3. Op elke kamer en studio zijn handzeeppompjes en papieren tissues aanwezig. In de publieke ruimtes zijn desinfecterende handgels beschikbaar.

 4. Buiten is er volop ruimte/gelegenheid om veilig en met voldoende afstand van anderen in de tuin en bij onze kippen en geiten te zijn.

 5. Wij vragen onze gasten om thuis te blijven als er gezondheidsklachten zijn, zoals verkoudheid, keelpijn of koorts. Mochten wij zelf klachten hebben, dan moeten wij de B&B sluiten. In overleg annuleren of wijzigen wij uw reservering.

In- en uitchecken

 1. Direct bij aankomst is er gelegenheid om de handen te desinfecteren.

 2. Wij leggen u uit waar u tijdens uw verblijf eventueel rekening mee moet houden. Ook weten wij de leukste activiteiten waar u veilig naar toe kunt en hoe/waar u een lekkere maaltijd of een drankje kunt bestellen.

 3. U kunt betalen bij onze pinautomaat. Deze wordt na elk gebruik schoongemaakt.

 4. Als u een factuur wilt, dan versturen wij deze per email.

 5. De hal, trapgebouw, huiskamer en gangen worden regelmatig schoongemaakt, met extra aandacht voor de kritische aanrakingspunten.

Uw kamer of studio

 1. De kamers en studio’s worden extra grondig schoongemaakt volgens de algemene richtlijnen. Wij hebben hierbij, nog meer dan anders, aandacht voor de kritische aanrakingspunten, zoals lichtknoppen, afstandsbediening, stoelleuningen etc.

 2. Wilt u in de B&B lunchen of dineren, dan kan dat zowel in de gezamenlijke huiskamer als in uw kamer of studio. In de huiskamer zijn borden, bestek en glazen beschikbaar.

Ontbijt

 1. In de huiskamer waar wij het ontbijt serveren staan alle tafels ver genoeg uit elkaar om 1,5 meter afstand te houden. Als er meer dan 3 groepjes gasten willen ontbijten, dan stemmen we de ontbijttijden af.

 2. Wij serveren het ontbijt aan tafel en op een manier zodat we genoeg afstand kunnen houden.

 3. In de studio’s kunt u uw eigen ontbijt verzorgen óf wij serveren het ontbijt in de studio. Wij zetten het ontbijt dan op een afgesproken tijd voor u klaar bij de deur